-8%

SIEMENS VC06C101

Достапност:

На залиха


Eнергетска класа: C класа Годична потрочувачка : 40 kWh Ниво на бучавост : 81 dB(A) Обемот на кесата за прашина е 4 литри Телескопска цевка Ергономска рачка Голема четка со тркала и две мали за намештај и паркет 9 метри долг кабел Автоматско собирање на кабелот

5.499 ден 5.990 ден

На залиха