,

ST BHVG3430L

Достапност:

Нема на залиха


Вградна гасна стаклокерамичка плотна
2 зони на гас
Домино 30цм
стакло MADE IN ITALY
сигурносен вентил
наменета за LPG гас + природен гас
механички команди
заштита од прегревање
кружен гусан држач за садови при готвење на гас

5.500 ден

Нема на залиха

Спореди