TEFAL FV1710

Достапност:

На залиха


•Пегла на пареа •Моќност:1800W •Постојана пареа:0-24gr/min •Ударна пареа:80gr/min •Резервоар за вода:200ml •Вертикална пареа •Декалцификација •Спреј функција

1.499 ден

На залиха