,

WURTH F1000EI KOSILKA

Достапност:

На залиха


• ВИД НА МОТОР: ИНДУКЦИСКИ ШИРИНА НА СЕЧЕЊЕ: 32 cm ВИСИНСКО ПРИЛАГОДУВАЊЕ: 25/40/55 mm, 3-СТЕПЕНО ЦЕНТРАЛНО ПРИЛАГОДУВАЊЕ СО ИНТЕГРИРАН ПРИКЛУЧОК МАКС. МОЌНОСТ: 1000 W КАПАЦИТЕТ НА КОРПАТА: 35 L

5.500 ден

На залиха

Спореди