-7%
,

TING BHE80 HORIZONTALEN-BAFER

Достапност:

Нема на залиха


ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА:
Волумен:
од 50 литри до 150 литри
Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W
Моќност: 220V
Изолација: Полиуретан 45kg/m3
Надворешна обвивка: Ладно валан лим, електростатски фарбан -бела боја
Работен притисок: 6bar
Работна температура: 75?C/99?C
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем: Магнезиум
Гаранција: 12 месеци

12.500 ден 13.500 ден

Нема на залиха

Спореди