TOSHIBA RAS-B16J2KVG-E SEIYA

Достапност:

Нема на залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4700.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4200/5000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 46 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

51.990 ден

Нема на залиха