-9%
,

TOSOT NORDIC PRO TWH12QD-S6DBB2A

Достапност:

Нема на залиха


  • Клима уред со фреон R32
  • Капацитет: 7200W за греење / 5000W за ладење
  • Енергетска класа: A+++
  • Работна температура: од -30°С до 52°С
  • Површина: до 45m2
  • Проток на воздух: 800m3
  • Влезна моќност на ладење: 840W
  • Влезна моќност на греење: 950W
  • Ниво на бучава: 44db

49.990 ден 54.990 ден

Нема на залиха

Спореди

Оваа инвертер клима со фреон R32 е иновативно решение за вашиот дом или канцелариски простор доколку сакате соодветно контролирање на температурата. Со моќен капацитет од 7200W за греење и 5000W за ладење, оваа клима инвертер А+++ може да ви обезбеди идеална температура во било кој период од годината. Воедно, енергетската класа А+++ допринесува да заштедите електрична енергија и помало загадување на околината.

Дополнителен доказ дека спаѓа во рамката на најдобри инвертер клими е фактот што може да функционира и во екстремни температурни услови затоа што работната температура варира од -30°C до 52°C. 

Со способност да покрие простор до 40м2 и проток на воздух од 800м3, овој клима уред обезбедува рамномерно распределување на температурата во секој дел од вашата просторија. Со влезна моќност на ладење од 840W и греење од 950W и ниво на бучава до само 44db, обезбедува тивко работење што допринесува за спокојна атмосфера во вашиот дом или канцеларија.

SKU: КЛИН0103 Категории , Ознака:
Бренд:: TOSOT
Гаранција (во месеци)

36