-10%
,

VIVAX ACP-24CH70AERI +

Достапност:

Нема на залиха


Клима уред со фреон R32
Капацитет: 8206W за греење / 8206W за ладење
Енергетска класа: А++
Работна температура: од -20°С до +50°С
Проток воздух: 1020.00m3
Површина: до 75 м2
Влезна моќност на ладење: 2510W
Влезна моќност на греење: 2130W
Гаранција: 5 години

61.990 ден 68.990 ден

Нема на залиха

Спореди

Воведете удобност во вашиот дом со овој моќен клима уред со фреон R32!

Со капацитет од 8206W за греење и исто толку за ладење, овој клима уред го обезбедува идеалниот баланс меѓу топлина и свеж воздух. Со енергетска класа А++, ви обезбедува ефикасност и штедење на енергија, што го прави овој клима уред не само моќен, туку и еколошки подобен.

Работната температура се приспособува на вашите потреби, обезбедувајќи ви пријатна клима во секој дел од годината. Протокот на воздух од 1020.00m3 ќе се погрижи за брзо и ефикасно распределување натемпературата во вашиот простор, а со покривање на површина до 75 м2, ќе си овозможите пријатност во целиот дом.

Со влезна моќност на ладење од 2510W и влезна моќност на греење од 2130W, овој клима уред осигурува брза регулација на температурата и ќе ги исполни вашите очекувања за ефикасност и комфорт во секој дел од годината.

Добивате и гаранција од 5 години која ви овозможува долгогодишно задоволство и удобност во вашиот дом!

SKU: КЛИН0051 Категории , Ознака:
Бренд:: VIVAX
Гаранција (во месеци)

24