,

WURTH FLM511ES KOSILKA

Достапност:

На залиха


• Мотор 4-тактен Ширина на сечењето 50.8mm Колектор 65L Резервоар за гориво 1,0L Резервоар за масло 0,6L Површина на косење 1500 m2 Кубикажа 173cc Движење електро-старт Напредни функции малчирање Ниво на бучава 98dB(A)

26.990 ден

На залиха

Спореди