ZIZI 26RAPID AND BLACK/BLUE DISK

Достапност:

На залиха


Велосипед 26 со диск 21 Брзини Shimano Менувач Дупли алуминиумски бандажи Disc Brake Кочници Меко седиште Наменет за возраст 12+ години