AEG HSM5550

Достапност:

3 на залиха


Машинка за стрижење постолје со батерија Број на мерења на должина: 13 бежичен полнач

2.289 ден

3 на залиха

Машинка за стрижење постолје со батерија Број на мерења на должина: 13 бежичен полнач

Шифра: СИМП027 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.