ALFA 55 BEL DESEN

Достапност:

На залиха


Kапацитет:5Kw Димензии на рерна:550x540x195мм Пречник на димен отвор:120 мм Волумен на загревање:65 м3 Површина на загревање?:25 м2 Тежина: 91 кг висина 780мм ширина 965мм длабочина 612мм

18.100 ден

На залиха