ALFA TERM 35 ANTRACID DESEN

Достапност:

На залиха


• трајножаречки шпорет на цврсто гориво • Лев • Приклучок на парно • Моќност од 32KW • 1 •9Bar Работен притисок • Запремнина на котел 32Л • Термостат • дијаметар на ќунец 160мм • загревање на површина од 350-583м3 • 135-224м2 • Отвор за ложење В:Ш:Д: 260:460:440mm • Степен на искористеност 71.4 % • Гориво: Дрво и Јаглен • Тежина: 211кг • Димензии: В:Ш:Д: 850:1100:600mm