-9%
,

ALFA TERM 35 BEL DESEN

Достапност:

Нема на залиха


Трајножаречки шпорет на цврсто гориво
Бел
Десен
Приклучок на парно
Моќност од 32KW
1
9Bar Работен притисок
Запремнина на котел 32Л
Термостат
дијаметар на ќунец 160мм
загревање на површина од 350-583м3
135-224м2
Отвор за ложење В:Ш:Д: 260:460:440mm
Степен на искористеност 71.4 %
Гориво: Дрво и Јаглен
Тежина: 211кг
Димензии: В:Ш:Д: 850:1100:600mm

93.190 ден 102.500 ден

Нема на залиха

Спореди