,

AUX ASW-H18E0A4/QCR3DI

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A+
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ:5200W
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ:5200W
МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1950 W
ПРОТОК ВОЗДУХ:750m3
ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ДО 46
ПРЕПОРАЧАНА до 60 м2
ФРЕОН:R410A
ГАРАНЦИЈА:2 години

51.390 ден

На залиха

Спореди

Современ клима уред со фреон R410A, класифициран во енергетска класа А+, што гарантира ефикасна и штедлива употреба на енергија. Со висок капацитет од 5200W за и ладење и греење, овој уред ќе ви обезбеди идеална клима во секој дел од годината.

Моќноста за ладење изнесува 1900W, додека за греење изнесува 1950W, обезбедувајќи брзо и ефикасно отстранување на непријатните температури во вашиот простор. Протокот на воздух од 750m3 осигурува рамномерна циркулација и пријатна атмосфера.

Со оперативна температура што варира од -15°C до 46°C, овој климатски уред е прилагодлив на различни климатски услови. Препорачан е за покривање на простор до 60 м2, обезбедувајќи комфорен простор во вашиот дом или канцелариски простории.

Гаранцијата од 2 години додатно ја потврдува сигурноста и квалитетот на овој модерен климатски уред.

SKU: КЛИН0031 Категории , Ознака:
Бренд:: AUX
Brands
Гаранција (во месеци)

24