AUX HD 1578 BEL DISPANZER

Достапност:

На залиха


Диспанзер за ладна и топла вода Бела боја Капацитет литри на топла вода: 1литар Капацитет литри ладна вода: 2.5 до 3.5 литра

10.500 ден

На залиха