,

BEKO HNT62340B

Достапност:

На залиха


• Аспиратор
• 60 cm телескопски модел
• 352 m3 / h вмукувачка моќ
• 3 нивоа на моќност
• Осветлување: 2×3 W
• Алуминиумски филтри
• Ниво на бучава:63 dB

8.990 ден

На залиха

Спореди