,

BOSCH DFM064A53

Достапност:

Нема на залиха


DFM064A53 e seria 4,
вграден аспиратор од 60см
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 294 lux

20.900 ден

Нема на залиха

Спореди