,

DE LONGHI ECAM22020 W

Достапност:

Нема на залиха


Моќност 1450 W
Капацитет на вода 1,8 l
Притисок 15 bar
Користи мелено кафе и во зрна
Интегрирана мелница со
13 поставки за крупност на кафето
Капацитет за зрна кафе 250 g
Поставки за арома

26.500 ден

Нема на залиха

Спореди