DYNAMIC 8673 CESMA

Достапност:

На залиха


Високомонтажна со краток врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура на водата: 30-60°С Електричен кабел: 1,2м

1.900 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.