DYNAMIC 8678 CESMA

Достапност:

На залиха


Mатеријал: пластика, метал Притисок: 220-240/50Hz Moќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 МPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура на водата: 30-60C Eлектричен кабел: 1,2м

2.600 ден

На залиха