DYNAMIC 9352 2500W PANEL

Достапност:

На залиха


Моќност: 2500W • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz • Самостоен со можност за монтажа на ѕид • функција на чување на топлина • термичка заштита • термостат • Индикатор за статус

2.200 ден

На залиха