FAVORIT CC600SF

Достапност:

На залиха


– димензии B/Ш/Д: 85cm/60 cm/60 cm – волумен на рерна: 58 L – управувачка табла со 6 склопки – 6 позиции на контролни склопки – свтилка во рерна – енергетска класа: A – боја: сребрена

18.500 ден

На залиха