FAVORIT FVC-123

Достапност:

На залиха


МОЌНОСТ 1600 W ТЕКСТИЛНА ИЛИ КНИЖНА КЕСА КАПАЦИТЕТ ЗА ПРАШИНА: 2,5L 2 ПЛАСТИЧНИ ЦЕВКИ ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА ЗА ПОД – ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГУЛАТОР ПЕДАЛА ЗА АВТОМАТСКО НАМОТУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ПРАВ СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА МАЛА БУЧАВА ЦРЕВО СО МОЖНОСТ ЗА ВРТЕЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ ГОЛЕМА РАЧКА ИЗДУВЕН СУНЃЕРАСТ ФИЛТЕР ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 4,5 M

2.590 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.