FERRE GL9350

Достапност:

Нема на залиха


Плински Шпорет Ferre 90 cм Фурна на Плин (74 цм) 5 Решоа на плин (електронско Палење) 1 Тепсиа , 1 Решетка Дупло Стакло 12 месеци гаранција

34.490 ден

Нема на залиха