FUEGO BY-508

Достапност:

22 на залиха


Фен за коса •220-240V ~ 50 / 60Hz, 1200W •2 Поставки за брзина и топлина •Со преклопна рачка •Глава за закачување •Со инјектиран концентратор

600 ден

22 на залиха

Фен за коса •220-240V ~ 50 / 60Hz, 1200W •2 Поставки за брзина и топлина •Со преклопна рачка •Глава за закачување •Со инјектиран концентратор

Шифра: СИФЕ174 Категорија: