FUEGO FH-04

Достапност:

На залиха


Калорифер Моќност:1000W-2000W Светлосен индикатор 2 степени на загревање Tермостат Заштита од прегревање

700 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.