,

FUEGO MG84

Достапност:

На залиха


Конзолен LCD телевизор со ѕид
Материјал: ладно валани челик
Навалување: -12 до +8 степени. Вртливо: 120 степени.
Универзален монтиран модел
Макс дупка:400 ? 400mm
Држач за ТВ, големина: 26”-55”
TV на ѕид: 57-367280mm
Максимална тежина: 35kgs/77lbs

1.800 ден

На залиха

Спореди