FUEGO RAP010

Достапност:

Нема на залиха


Фиксен ѕиден носач Материјал: ладно валани челик Универзален монтиран модел Макс дупка: 200 ? 200mm Држач за ТВ, големина: 22”-47” TV на ѕид: 280mm Максимална тежина: 45kg

600 ден

Нема на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.