FUEGO RFC1351 5in1 STYLER

Достапност:

На залиха


•Одвојен чешел за различна должина на сечење •Должини за подстрижување од 3 mm до 12 mm •Лесен за чистење •LCD дисплеј •Индикатор •Полнење:8h •Работи:45 мин

1.400 ден

На залиха