GORENJE CJ40W

Достапност:

На залиха


Моќност на моторот (max): 40 W Пластика Мрежест филтер Лесно чистење Вклучување со притискање на копче Реверзибилно работење (обратно движење) Број на наставки за цедење: 2 Капак за заштита од прашина Гумени ногарки за стабилност Волумен на садот за сок: 1 l Куќиште: Пластика + метал Боја: Бела боја

1.500 ден

На залиха