GORENJE SM703GCG

Достапност:

На залиха


Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи Ребраста плоча за печење, Плоча за сендвич, Плоча за вафли Еднострани плочи што се вадат Конвенционален грејач Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Простор за сместување на кабелот Гумени ногарки за стабилност Моќност на грејачот: 700 W

2.700 ден

На залиха