GORENJE KR1800SDP

Достапност:

На залиха


Променливи двострани плочи Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Плочи обложени со тефлон од двете страни Конвенционален грејач Прилагодување на висината Складирање во вертикална позиција Приклучна моќ: 1.800 W

4.490 ден

На залиха