GORENJE TG80NG

Достапност:

На залиха


Тип: Бојлер под притисок Енергетска класа: C Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 % Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh Прилагодување на температурата на термостатот Волумен: 76,1 l Број на одводни места: 2 или повеќе Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2 Работен притисок: 6 bar Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим Заштитна анода: Магнезиум Регулација на температурата: Електромеханичка Заштита од замрзнување: Да Индикатор за работа на електричниот грејач: Број на грејачи: 1 Приклучна моќност: 2.000 W

8.490 ден

На залиха