-13%

GORENJE VC2221PSBKR

Достапност:

На залиха


POWER SLIDE Максимална моќност на моторот: 2.200 W Моќ на всисување: 420 W Проток на воздух: 41 L/s Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m Должина на приклучен кабел: 5,0 m Нето тежина на апаратот: 4,9 kg Бруто тежина на апаратот: 7,5 kg

6.100 ден 6.990 ден

На залиха