,

GORENJE VC1901GACRCY

Достапност:

На залиха


• Сад за прав и ХЕПА-филтер Копче за вклу / исклучу Копче за намотување кабел Копче за избор на моќ Цевка која се виткa Телескопска цевка Четка за под

6.400 ден

На залиха

Спореди