-7%
,

GREE AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2

Достапност:

На залиха


• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++ КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ 7200W КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ 9200W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1180 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1450 W ПРОТОК ВОЗДУХ:1200.00 m3 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ФРЕОН:R32

73.999 ден 79.990 ден

На залиха

Спореди

Овој клима уред со импресивен капацитет од 9200W за греење и 7200W за ладење ви ја нуди предноста за одлично регулирање на температурата во вашиот простор. Со енергетска класа A++, овој клима уред е не само многу ефикасен, туку и еколошки подобен, што ви обезбедува значителна заштеда на електрична енергија.

Работната температура може да издржи од екстремно ниски, -30°C, сè до високи 52°C, обезбедувајќи стабилна клима во секој дел од годината. Со проток на воздух од 1200m3, гарантира рамномерно распределување на топлината или ладењето во целиот простор, без разлика дали ви треба за вашиот дом или канцелариски простор.

Со влезна моќност за ладење од 1180W и за греење од 1450W, овој клима уред обезбедува брзо и ефикасно регулирање на температурата. Воедно, со гаранција од цели 10 години, можете да бидете мирни дека вашата инвестиција е заштитена и дека ќе уживате во квалитетна клима долги години.

SKU: КЛИН184 Категории , Ознака:
Бренд:: GREE
Гаранција (во месеци)

120