GREE FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F/I

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА :A++ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:962 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:953 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3 ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ? ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2

44.990 ден

На залиха