GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC/K6DNA1A/I

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++ (6.5/4.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3 ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ? ДО 43 ?

34.990 ден

На залиха