-12%
,

GREE PULAR PREMIUM GWH24AGD/K6DNA1A/I

Достапност:

На залиха


ЕНЕР,КЛАСА:A++ (5.3/3.95)
КАП.НА ЛАДЕЊЕ:6700.00 W
КАП.НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
МОЌНОСТ:6200/6500 W
ВЛЕЗ.МОЌ. ЛАДЕЊЕ:1631 W
ВЛЕЗ.МОЌ. ГРЕЕЊЕ:1645 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
РАБ.ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15-ДО 43
ПРЕП. ПОВРШИНА:до 65 м2

49.990 ден 56.990 ден

На залиха

Спореди