GREE SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A/I

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++ (7.0/4.3) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5300/5600 W РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ? ДО 52 ? ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2 ГАРАНЦИЈА:10 години

75.490 ден

На залиха