GREE Versati3 Split Type 16Kw 3F GRS-CQ16Pd/NhH-M

Достапност:

Нема на залиха


• Примена за Подно греење, греење/ладење со Фенкојлери, греење со соодветни радијатори, како и за Топла Санитарна вода. А+++ Енергетска класа при греење. 5 Модови на работа: ? Греење ? Греење + Санитарна топла вода ? Ладење ?Ладење + Санитарна топла вода ?Санитарна топла вода 3 начина на контрола на собната температура: ? Преку задавање на температура на излезната вода ? Со сонда за мерење на амбиентална температура ? “Weather-Dependent” или во зависност од надворешните температури

277.542 ден

Нема на залиха

Спореди