-17%

GRUNDIG MGK6841

Достапност:

На залиха


Време на работа на батерија:50 мин Време на полнење:120 мин чешел 1 (1,0, 1,5, 2,0 мм) чешел 2 (4, 6, 9, 12, 15, 18 мм) чешел 3 (13, 15, 17, 19, 21, 23 мм)

1.990 ден 2.400 ден

На залиха