KRUPS KP170531

Достапност:

На залиха


Апарат за Еспресо INFINISSIMA Моќност 1500W Притисок 15 bar подвижен резервоар за вода 1.2л Избор за топла и ладна вода Држач за капсула Автоматско исклучување

8.900 ден

На залиха