,

LUXELL V3-02P 1/2 PLOCA

Достапност:

На залиха


2 Електрични Решоа
Професионално ниво на работење!!!
Безбедносна заштита
Контрола на предните копчиња
3000W Вкупна Моќ
Изработено од Стакло керамика
Димензи: 29 x 52 cm

4.990 ден

На залиха

Спореди