,

PHILIPS BHS377/00

Достапност:

На залиха


• Преса за коса • Температурни услови 10 /160-230 °C/ • Ширина на чинија 28 мм • Греење елемент слој керамика • Функции автоматско исклучување по 60 минути /

2.690 ден

На залиха

Спореди