PHILIPS GC4544/80

Достапност:

На залиха


•Пегла на пареа •SteamGlide Plus плоча •Quick Calc Release •Моќност:2600W •Постојана пареа:50gr/min •Ударна пареа:220gr/min •Вертикална пареа •Спреј функција •Систем против истекување •Систем за самопрочистување •Можност за користење на вода од чешма •Автоматско исклучување

6.100 ден

На залиха