PRAVOSMUKALKA PEPEL ALFA PLAM

Достапност:

На залиха


Правосмукалка за чистење на пепел:камини на пелет,шпорети,котлови скари Единствена правосмукалка со петслојна заштита со огноотпорно ќерамичко- стаклено платно издржливо на високи температури. Воздухен заштитен вентил за ел мотор Индикатор-покажувач на прашина Снага на мотор мин.1200 max.1400w Метален канистер 18l

4.290 ден

На залиха