-31%
,

PHILIPS STH3000/20

Достапност:

На залиха


• Моќност:1000W Го уништува бактериите Регулирачка пареа 20г/мин Резервоар за вода:100ml Подготвен за употреба за само 30 сек

2.200 ден 3.200 ден

На залиха

Спореди