RESO ROJAL OC10 1000W

Достапност:

9 на залиха


Тип – ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1000W Голема рингла: 18,5 cm O , 1500 W Греење елементи: 150mm-1000W, 185mm-1500W Контроли за топлина на ринглите Пилот светлo

1.000 ден

9 на залиха

Тип – ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1000W Голема рингла: 18,5 cm O , 1500 W Греење елементи: 150mm-1000W, 185mm-1500W Контроли за топлина на ринглите Пилот светлo

Шифра: СИЕЛ040 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.